Bitcoin

Bitcoin nousee kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan Argentiinan pesoa, Turkin liiraa ja Brasilian realia vastaan

Bitcoin on kasvanut kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan Argentiinan pesoa, Turkin liiraa ja Brazillian Realia vastaan ​​vastaavasti 169%, 20% ja 5%, kun paikallisten talouksien kasvavat huolet rasittavat fiatia ja kääntävät ihmiset Bitcoiniin helpottaa tapahtumia ja tallentaa arvoa. Bitcoinin suorituskyky Argentiinan pesoa vastaan ​​(BTC / ARS) on noussut 169% Bitcoin Code kaikkien aikojen korkeimman tason jälkeen joulukuussa 2017. Usefultulips.org: n mukaan , joka yhdisti vertaisverkkojen LocalBitcoins.com ja Paxful tiedot, tapahtumista. myös Bitcoin-ohjelmat ovat nousseet viime viikkoina ja ovat nousseet yli 1,042 miljoonaa dollaria tässä kuussa.

Myös transaktioiden määrä on noussut

Turkin Bitcoin – Turkin liira (BTC / TRY) -pari on noussut 20% joulukuusta 2017 lähtien. Paxfulin ja LocalBitcoins.com -kauppojen volyymit ovat tällä hetkellä nousussa tasaisesti vuoden alusta. Vaikka transaktiomäärät eivät olleet samalla tasolla kuin vuonna 2018, vuonna 2020 liiketoiminnan volyymit alkoivat kasvaa toukokuuhun mennessä, kun taas Paxfulin volyymi alkoi nousta 3. toukokuuta.

Bitcoinin tulos Brasilian reaalia vastaan ​​kasvoi vain 5%, mutta transaktiomäärä on noussut vuonna 2020 Sen käyttö Paxfulissa on jatkuvasti lisääntynyt viime viikkoina, alkaen 31. toukokuuta. Elokuun 9. päivään mennessä Paxful veti puolet LocalBitcoinsin kokonaismäärästä entisen volyymin ollessa 213 000 dollaria, kun taas jälkimmäisessä oli 519 000 dollaria.

Ihmiset vaihtavat vaihtovaluuttaan talouden romahtaessa

Brasilian valuutta on devalvoitunut yli 30% suhteessa Yhdysvaltain dollariin. Seurauksena on, että ihmisiä tutkitaan sijoittamalla rahastoihin, osakkeisiin ja kryptovaluutoihin. Useat Afrikan maat ovat myös ilmoittaneet salakysymysten noususta. Argentiina on pahimmassa talouskriisissä, joka sai kansalaiset kääntymään Bitcoiniin suojatakseen heitä paikallisen valuutan devalvoitumiselta. Koska maan säännöt estävät helpon pääsyn ulkomaisiin valuuttoihin, Bitcoin, joka voidaan suorittaa vertaisverkkoon, on helposti saatavissa.